Ресторант Триада

4687

Напълно обновеният през 2015г, ресторант Триада е приятно и уютно място с отлична кухня и обслужване. Нашите клиенти ни предпочитат, защото не правим компромис с качеството на предлаганата от нас храна и напитки, на цени достъпни за всеки!

Ресторантът разполага с 120 места, обособени в голям основен салон и допълнителна зала към ресторанта и обновена външна тераса с капацитет 30 места, която може да бъде покрита изцяло. Това позволява терасата да се използва независимо от сезоните и времето навън. Заведението предлага изискано меню със салати, топли и студени предястия, различни основни ястия, десерти и богат избор от напитки. Екипа ни следи всички тенденции за здравословно и вкусно хранене, като изпълняваме и заявки за специални менюта (веган, диети за спортисти, др.)

Вижте повече за нашето Menu 2017 – Restaurant

trio

Тематични вечери

РУСКА ВЕЧЕР с група ГРАМОФОН

Basils

Най-търсеното събитие за любителите на руската музика в София! Вече повече от 8 години група Грамофон гостува в хотел Триада два пъти месечно и представя незабравими и любими песни, много настроение и забава на всички гости на ресторант Триада. Нашият майстор-готвач подготвя специално подбрани ястия на руската кухня, които се поръчват по време на вечерта на атрактивни цени. Можете да се възползвате както за лични поводи така и за корпоративни събития, за индивидуални или групови резервации. Заплаща се вход за музика 10 лв. на човек ( за възрастни, за деца до 16г. безплатно) Поради големият интерес се изисква предварителна резервация на тел: 0884 661008 .

За да получавате информация по е-майл за тематичните вечери с Грамофон можете да се регистрирате тук или посетете Facebook страницата ни”

Абитуриентски балове 2018

Предлагаме специално подбрани менюта за Вас абитуриенти 2018! Ресторант Триада е удобен и подходящ за 120 души, като можем да предложим DJ, украса, професионален фотограф и други допълнителни услуги по запитване.

Можете да разгледате менютата ТУК