Ресторант Триада

4687

Приятно и уютно място с добра кухня и обслужване. Ресторантът разполага с 120 места, обособени в голям основен салон и допълнителна зала към ресторанта както и просторна външна тераса. Заведението предлага изискано меню със салати, топли и студени предястия, различни основни ястия, десерти и богат избор от напитки.

trio

Организирани събитие – коктейли и групови или индивидуални мероприятия Нашият екип има дългогодишен опит в организирането на различни мероприятия и предлагаме на всеки клиент, това което той търси. По този начин всяко събитие е уникално! Съобразяваме се с изискванията и бюджета на клиента, подготвяме всичко до най-малкият детайл и поднасяме висококачествена храна и напитки.

Тематични вечери

РУСКА ВЕЧЕР с група ГРАМОФОН

gramofon_ruska_vecher

Най-търсеното събитие за любителите на руската музика в София! Вече пета година група Грамофон гостува в хотел Триада два пъти месечно и представя незабравими и любими песни, много настроение и забава на всички гости на ресторант Триада. Нашият майстор-готвач подготвя специално подбрани ястия на руската кухня, които се поръчват по време на вечерта на атрактивни цени. Можете да се възползвате както за лични поводи така и за корпоративни събития, за индивидуални или групови резервации. Заплаща се вход за музика 10 лв. на човек ( за възрастни, за деца до 16г. безплатно) Поради големият интерес се изисква предварителна резервация на тел: 0884 661008